Vær med

Tilmeld dig Writers Club! 

Writers Club er vores gratis inspirationsmail, vi sender cirka en gang om måneden.
Tilmeld dig i dag og få et godt skrivetip fra en af vores undervisere.

Z

Få tips og gode råd om at skrive

Vi sender dig gode råd fra os selv og vores forfattere, baseret på deres erfaring gennem mange år. Det kan også være et godt tip til dit arbejde med din tekst. 

Z

Få eksklusiv adgang til events

Vi giver dig tidlig og særlig adgang til online kurser og offline events, hvor du kan møde andre forfattere og kunstnere og opbygge netværk.

Z

Nyheder fra bøgernes verden

Hvad sker der i branchen, som er vigtigt at vide som forfatter? Det kan være nyt om forlag, roman-konkurrencer, spændende tiltag eller værd at vide om dine rettigheder.

Z

Tilbud og early bird med mere

Du får også mulighed for at tilmelde dig vores kurser før alle andre og nogle gange til en særlig Writers Club-pris. 

Z

Vi trækker lod om bøger og andet godt

I hvert nyhedsbrev trækker vi lod fra vores bibliotek. Det kan være undervisernes eller elevernes udgivelser, faglitteratur om at skrive eller andre spændende ting. Det bli’r godt.

MERE END 20 ÅRS ERFARING

Skriv for at blive udgivet – og læst! 

Writers Academy tilbyder kurser og hjælp til dig, der tager din forfattergerning alvorligt. Med det mener vi, at du skal ville noget andet end blot at blive bedre til at læse og skrive. Du skal have et ønske om at blive læst og udgivet.

Vores tilgang er kommercielt funderet
Det vil sige, at vi skæver til markedet for bøger, både herhjemme og ude i verden, og at undervisningen er både kreativ og pragmatisk med henblik på, at du skriver en bog, som har en chance for at komme ud på hylderne.

Kom ud i verden med dit projekt
Vores sekundære dagsorden med Writers Academy er at rekruttere ambitiøse, dygtige fortællere. Vi leder altid efter nye – eller gamle – stemmer, som vi kan hjælpe ud på forskellige platforme, gerne internationalt.

 

Se bøger af tidligere elever

Flere af eleverne fra Writers Academy har fået deres bøger udgivet – og nogle endda i udlandet. Fra børne- og ungdomslitteratur – til genrelitteratur, drama og personlige fortællinger.