fbpx

MERE END 20 ÅRS ERFARING

Skriv for at blive udgivet – og læst! 

Writers Academy tilbyder kurser og hjælp til dig, der tager din forfattergerning alvorligt. Med det mener vi, at du skal ville noget andet end blot at blive bedre til at læse og skrive. Du skal have et ønske om at blive læst og udgivet.

Vores tilgang er kommercielt funderet
Det vil sige, at vi skæver til markedet for bøger, både herhjemme og ude i verden, og at undervisningen er både kreativ og pragmatisk med henblik på, at du skriver en bog, som har en chance for at komme ud på hylderne.

Kom ud i verden med dit projekt
Vores sekundære dagsorden med Writers Academy er at rekruttere ambitiøse, dygtige fortællere. Vi leder altid efter nye – eller gamle – stemmer, som vi kan hjælpe ud på forskellige platforme, gerne internationalt.

BØGER

ELEVER

LÆRERE

ÅRS ERFARING

Dit år på forfatterskolen

Hvordan er undervisningen opbygget?

Z

Første halvår er en grunduddannelse i Creative Writing.

Du lærer de teoretiske og skrivetekniske aspekter af faget, dels gennem fagtekster og dels gennem konkrete øvelser og tekstproduktioner, og når semestret er forbi, har du stiftet bekendtskab med diverse litterære genrer og sporet dig ind på din egen fortælling.

Z

Andet halvår lærer vi dig at agere professionelt

Andet halvår handler om to ting, nemlig t specialisere sig og at kende sin forretning som forfatter. Her skriver du på din fortælling fra uge til uge, mens du lærer om alt fra kontrakter, IP-rettigheder, udgivelse i udlandet, forlagsbranchen, m.m.

Z

Retreat i andet halvår

I foråret tager vi på skrive-retreat med skuespillerne. Der vil være en mindre egenbetaling i forbindelse med turen, og det er frivilligt, om du vil være med. Men turens sigte er at intensivere din læring og styrke netværket med de andre studerende.

Z

Vi afslutter med en showcase

Showcasen er den festlige afrunding på året. Her inviterer vi fagfolk fra hele branchen indenfor til reception og præsentation af årets produktioner. Det er også en særlig mulighed for at vise dig selv og dit arbejde frem.

Z

Og så er der alt det andet...

Flødeskummet handler om alt det, vi laver uden for skoletid. Det handler bl.a. om vores kulturklub, hvor vi mødes til litterære saloner, fredagsbar, oplæsninger og paneldebatter. Og hvor vi lærer hinanden bedre at kende over en øl eller tre. 

Writers Academy

Mød underviserne

STIFTER

Britt Tippins

Britt har arbejdet som forlagsredaktør, forfatteragent og book scout siden 1999, både i USA og herhjemme. I Danmark har hun været redaktør hos bl.a. Politikens Forlag og Forlaget Tellerup, mens hun i New York var ansat hos forfatteragenturer som Sterling Lord Literistic og Sanford Greenburger Associates. Britt er derudover romanforfatter til bla. ‘Ildfugl’- og indehaver af forfatteragenturet StoryScout.

 • FORLAGS-ERFARING
 • REDAKTØR-ERFARING
 • FORFATTER-ERFARING
 • SURDEJS-ERFARING

UNDERVISER

Thomas Rydahl

Thomas er forfatter til bestsellerne ‘Eremitten’, ‘De savnede’, ‘De tre paver’ og medforfatter til ‘Mordet på en havfrue’. – og senest ‘Forførernes klub’. Rydahl vandt Bogforums Debutantpris 2014 og siden de prestigefyldte priser for Årets danske krimi og Årets Nordiske krimi med romanen ‘Eremitten’. Bogen er udgivet i mere end 15 lande, bl.a. USA, England, Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland og Sverige. Thomas Rydahl er desuden uddannet på Forfatterskolen, erfaren underviser og kommunikationsstrateg.

 • FORLAGS-ERFARING
 • REDAKTØR-ERFARING
 • FORFATTER-ERFARING
 • KANARIEFUGLS-ERFARING

UNDERVISER

Lone Theils

Lone er uddannet journalist og forfatter til 10 bestsellere inden for krimigenren. Hun debutterede i 2015 med romanen ‘Pigerne fra Englandsbåden’, første bind i serien om Nora Sand, som siden er udgivet i en række lande. Lone Theils skriver også Originals til streamingtjenesten Mofibo..

 • FORLAGS-ERFARING
 • REDAKTØR-ERFARING
 • FORFATTER-ERFARING
 • TELEFAX-ERFARING

TESTIMONIALS

Tidligere elever siger…

Writers Academy har været helt afgørende for både min motivation og min evne til at skrive. Det har været helt uvurderligt.

Lotte Elman Wegner

Forfatter til “Livet du efterlod”

Idéerne bobler, hver gang jeg har været på kurset, og jeg skriver nu hver dag. Jeg har masser af roser til både Britt og Writers Academy!

Mikkel Mosen

Forfatter til “Ud af slumreland”

Kom videre med din idé!

Er du i tvivl om hvad du skal gøre for at komme videre med din ide, så tag et kig på vores oversigt over Kurser og andet og se om der er noget, der passer til dig. Kort sagt er Forfatterskolen for dig, der vil ud i verden med din fortælling, Online-kurserne er for dig, der vil i gang med at skrive mere, Bogfeedback er for dig, der har noget tekst, som du ikke kan få gjort færdig af en eller anden grund - og Writers Retreat for dig, der har svært ved at komme i dybden med dit skrivearbejde i hverdagen.

Se kurser og andetFortæl os hvad du har brug for her!

Psst, vil du høre de fem ting, du skal have styr på, for at imponere forlagene...

Tilmeld dig Writers Club nu, så sender vi dig vores bedste tip til 5 ting, du SKAL have styr på, hvis du vil have din roman udgivet. Og samtidig modtager du fremover inspiration, nyheder og gode historier fra forfatterens værksted.

Yay, du er nu tilmeldt Writers Club