MERE END 20 ÅRS ERFARING

Skriv for at blive udgivet – og læst! 

Writers Academy tilbyder kurser og hjælp til dig, der tager din forfattergerning alvorligt. Med det mener vi, at du skal ville noget andet end blot at blive bedre til at læse og skrive. Du skal have et ønske om at blive læst og udgivet.

Vores tilgang er kommercielt funderet
Det vil sige, at vi skæver til markedet for bøger, både herhjemme og ude i verden, og at undervisningen er både kreativ og pragmatisk med henblik på, at du skriver en bog, som har en chance for at komme ud på hylderne.

Kom ud i verden med dit projekt
Vores sekundære dagsorden med Writers Academy er at rekruttere ambitiøse, dygtige fortællere. Vi leder altid efter nye – eller gamle – stemmer, som vi kan hjælpe ud på forskellige platforme, gerne internationalt.

BØGER

ELEVER

LÆRERE

ÅRS ERFARING

Dit år på forfatterskolen

Hvordan er undervisningen opbygget?

Z

Første halvår er en grunduddannelse i Creative Writing.

Du lærer de teoretiske og skrivetekniske aspekter af faget, dels gennem fagtekster og dels gennem konkrete øvelser og tekstproduktioner, og når semestret er forbi, har du stiftet bekendtskab med diverse litterære genrer og sporet dig ind på din egen fortælling.

Z

Andet halvår lærer vi dig at agere professionelt

Andet halvår handler om to ting, nemlig at gøre din fortælling færdig og at lære aspekterne af livet som forfatter at kende. Her skriver du på din fortælling og får feedback fra undervisere og de andre elever. Vi taler også om kontrakter, IP-rettigheder, udgivelse i udlandet, forlagsbranchen, m.m.

Z

Retreat i andet halvår

I foråret tager vi på skrive-retreat. Der vil være en mindre egenbetaling i forbindelse med turen, og det er frivilligt, om du vil være med. Turens sigte er at intensivere din læring og styrke netværket med de andre studerende.

Z

Og så er der alt det andet...

Flødeskummet handler om alt det, vi laver uden for skoletid. Det handler bl.a. om foredrag, andre kultur-arrangementer, fredagsøl med mere. Noget er drevet af skolen, men forhåbentlig også af eleverne selv. 

Writers Academy

Mød nogle af underviserne

STIFTER

Britt Tippins

Britt har arbejdet som forlagsredaktør, forfatteragent og book scout siden 1999, både i USA og herhjemme. I Danmark har hun været redaktør hos bl.a. Politikens Forlag og Forlaget Tellerup, mens hun i New York var ansat hos forfatteragenturer som Sterling Lord Literistic og Sanford Greenburger Associates. Britt er derudover romanforfatter til bla. ‘Ildfugl’- og litterær agent i Gyldendal Group Agency.

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • SURDEJS-ERFARING

UNDERVISER

Lone Theils

Lone er uddannet journalist og forfatter til 10 bestsellere inden for krimigenren. Hun debutterede i 2015 med romanen ‘Pigerne fra Englandsbåden’, første bind i serien om Nora Sand, som siden er udgivet i en række lande. Lone Theils skriver også Originals til streamingtjenesten Mofibo..

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • TELEFAX-ERFARING

TESTIMONIALS

Tidligere elever siger…

Writers Academy har været helt afgørende for både min motivation og min evne til at skrive. Det har været helt uvurderligt.

Lotte Elman Wegner

Forfatter til “Livet du efterlod”

Idéerne bobler, hver gang jeg har været på kurset, og jeg skriver nu hver dag. Jeg har masser af roser til både Britt og Writers Academy!

Mikkel Mosen

Forfatter til “Ud af slumreland”