Bøger af tidligere elever

writersacademy.dk - tidligere elevs udgivelse - dødens skygge - Pernille Ravn

Tidligere elev 

Carl-Chistian Okking

Roman. Grøningen 1

Carl-Christian debuterede som 23-årig med denne nøgleroman, som er strøget ind på bestsellerlisterne og har fået både massiv medieomtale samt rosende anmeldelser 

writersacademy.dk - tidligere elevs udgivelse - dødens skygge - Pernille Ravn

Tidligere elev 

Louise Voller

Krimi. People’s

Efter sin uddannelse på Writers Academy har Louise Voller udgivet tre bind i den ualmindeligt spændende serie om graverjournalisten Astrid Pedersen. Serien er inspireret af virkelige hændelser..

writersacademy.dk - tidligere elevs udgivelse - dødens skygge - Pernille Ravn

Tidligere elev 

Katja Ranvits

Krimi. Superlux

Efter sin uddannelse på Writers Academy har Katja Ranvits udgivet to bind i en original og anmelderrost krimiserie..

writersacademy.dk - tidligere elevs udgivelse - dødens skygge - Pernille Ravn

Tidligere elev 

Pernille Ravn

Krimi. Lindbak + Lindbak

Efter sin uddannelse på Writers Academy har Pernille Ravn fået udgivet første bind i en fængslende krimiserie.

Tidligere elev 

Anne Rye Andersson

Roman. Leitura.

Efter sin uddannelse på Writers Academy har Anne Rye Andersson udgivet både en roman og en digtsamling. Anne modtog Karin Michäelis prisen for Er du sindssyg mor.

Tidligere elev 

Pernille Louise Langer

Roman. Brændpunkt.

Pernille Louise Langer har skrevet en gribende roman om søstrene Karla og Sara, for hvem alt bliver vendt på hovedet, da Sara rammes af alvorlig sygdom.

Tidligere elev 

Louise Voller

Roman. People’sPress.

Efter sin uddannelse på Writers Academy debuterede Louise Voller med romanen Drømmefangeren og fik siden en kontrakt på yderligere tre bøger hos forlaget People’s. Sort Blod er andet bind i rækken af spændingsromaner om journalisten Astrid.

Tidligere elev 

Tommy Thorsteinsson

Roman. Superlux.

Dette er den seneste bog i krimiserien om efterforskeren Jessica Winther. Tommy Thorsteinsson dimitterede fra Writers Academy i 2021 og hans bøger er siden blevet solgt til udgivelse i udlandet, herunder i Sverige.

Tidligere elev 

Tommy Thorsteinsson

Roman. Superlux.

Krimiforfatter Tommy Thorsteinsson skrev denne bog færdig under uddannelsen på Writers Academy, og romanen endte på Bog & Idés bestsellerliste.

Tidligere elev 

Katja Ranvits

Roman. Superlux.

Katja Ranvits havde en håndfuld bøger bag sig, da hun begyndte på Writers Academys forfatterskole i 2021, hvor hun brugte uddannelsen til at færdiggøre bogen Ukrudt, som er første bind i serien om Birgit Bagge.

Tidligere elev 

Thomas C. Krohn

Roman. Rosenhill

Thomas C. Krohn har udgivet en række spændingsbøger. Virussen fra Svalbard er den anden selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.

Tidligere elev 

Finn Wiedemann

Roman. Brændpunkt.

Finn Wiedemann har udgivet en lang række romaner, og denne bog er den nyeste fra hans hånd – en humoristisk og spændende historie om tidsrejser, klimakriser, venskab og spirende forelskelse.

Tidligere elev 

Kirsten Hansen

Roman. Turbine.

Siden hun gik på Writers Academy, har forfatter Kirsten Hansen udgivet adskillige bøger om aktuelle emner til børn og unge, og der er flere udgivelser på vej.

Tidligere elev 

Caroline Stadsbjerg

Roman. Staarup & Co.

Tankevækkende dystopisk roman om, hvordan livet i fremtidens Danmark ser ud, hvis vi mennesker insisterer på at blive ved med at spise kød

Tidligere elev 

Torkild Thellefsen

Thriller. Brændpunkt.

“Spillet” er en nervepirrende spændingsroman om menneskeskæbner, magt, psykologi og etik.

 

Tidligere elev 

Louise Voller

Roman. Ordstrøm.

DEBUT. I september 2021 udkom Louise Voller med sin debutroman, som hun har skrevet i løbet af sit år på Writers Academys forfatterskole. 

Drømmefangeren er en medrivende roman om kærlighed, længsel og den barske virkelighed, hvor børn sælges som varer. Romanen er baseret på Louises erfaring med arbejde som graverjournalist. Vi er så stolte af Louise og bogen og ser frem til mange flere bøger fra Louise.

TIDLIGERE ELEV

Lotte Elmann Wegner

Roman. Montagne.

I udkanten af en lille by ligger et stort gartneri og forfalder. Gartneriet var hjem for ægteparret Albert og Nelly og tvillingerne Adam og Suleima, indtil den dag ulykken ramte. Nu lever Albert alene i gartneriets gamle drivhuse, lukket inde med sin anger.

Tidligere elev
MIKKEL MOSEN

På overfladen lever Eik Enghoff et almindeligt liv med kone, børn og et godt job. Men inderst inde drømmer han om noget andet. En dag ringer hans gamle gymnasiekammerat, Jasper, der er kendt og berygtet som rebelsk gonzojournalist.

Tidligere elever siger…

Writers Academy har været helt afgørende for både min motivation og min evne til at skrive. Det har været helt uvurderligt.

Lotte Elman Wegner

Forfatter til “Livet du efterlod”

Idéerne bobler, hver gang jeg har været på kurset, og jeg skriver nu hver dag. Jeg har masser af roser til både Britt og Writers Academy!

Mikkel Mosen

Forfatter til “Ud af slumreland”

TIDLIGERE ELEV

Thellefsen & Trankjær

Roman. Dreamlitt.

Michael Bech, historiker ved Københavns Universitet, får mulighed for at rejse tilbage i tiden til Slaget om Stalingrad i vinteren 1942, men må efterlade sin højgravide hustru hjemme i nutiden.

Janus Kragerup Sørensen

Under en ferie hos svigerfamilien på Bornholm forsøger Simon at holde sit alkoholmisbrug skjult.

Kirsten Hansen

Jeg leger med tanken. Mig og en fyr. Mig og Noah? Jeg bliver varm indeni. Hvad er der med mig?

Jørgen Steines

Året er 1943, og anden verdenskrig raser på fjerde år, da Johann Richter fra den tyske efterretningstjeneste får en opgave med stor betydning for krigens gang.

 

Lotte Elmann Wegner

En ung kvinde dukker aldrig op på sit arbejde. Hun er sidst fanget på et overvågningskamera i en kiosk i nærheden af sin bopæl.

Finn Wiedemann

Torben Juhl, pensioneret efterforsker, har været enkemand i et år, da hans datter får ham overtalt til at tage på en guidet ferie til Toscana.

Sabrina Mose

Åmanden og Mosekonen er begge ældgamle væsner, men nu er deres hjem og liv i fare.

Finn Wiedemann

På et fynsk gods dukker to ukendte H.C. Andersen-manuskripter op. Kort efter findes en kendt professor myrdet.

UNDERVISER

Britt Tippins

Roman. People’s.

 

Det bliver i familien er Britts femte roman, en psykologisk thriller, som udkommer i marts 2024.

Underviser
Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden er Lones debutroman. Fortællingen er blevet til en international tv-serie. Siden debuten har Lone skrevet en lang række bestsellerromaner.