Artikler, tekster og andet godt

Er forfatterskole en rigtig uddannelse?

De voksne elever på vores forfatterskole oplever nogle gange, at de mangler selvtilliden til at turde sige: jeg læser til forfatter. Eller måske endda sige: jeg er forfatter. Ofte kommer emnet på bane under en social sammenkomst, hvor folk jo som regel spørger...

Vores elever siger

TIDLIGERE ELEV Jens Asbjørn Bøgen  Jeg havde aldrig regnet med, at jeg kunne lære så meget på bare et år, som jeg endte med at gøre på Writers Academy. Den mængde af viden og erfaring, som de fantastisk dygtige og utroligt indlevende undervisere præsenterede os...

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få skrivetips og gode historier

Vil du møde andre forfattere og lære at skrive endnu bedre? Så gå ikke glip af Writers Academys skrivetips, nyheder om kurser, retreats med mere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu - og deltag i lodtrækningen om bøger, kurser og andet godt.