fbpx

HEJ, DET ER BRITT...

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hvis du har brug for at stille mig et spørgsmål, så skriv til info@writersacademy.dk eller find os på Facebook.

Mange hilsener, Britt

%

Spørgsmål jeg kan svare på...

Email

Skriv til os i dag!

3 + 8 =

Info

Tag kontakt

Skriv til os

info@writersacademy.dk

Ring til os

+45 53 38 88 64

Fakturering

WRITERS ACADEMY
Storyscout ApS
CVR-nr 40112235
Horsensvej 72A
7100 Vejle

 

UNIK UDDANNELSE

Du bliver uddannet i at skrive til lydbogsserie, bog og film/tv.

CREATIVE WRITING

Du lærer faget Creative Writing - også sammen med andre. 

SKRIV GRIBENDE

Lær hvordan du fortæller en god historie.

FAQ

Spørgsmål vi ofte får!

Hvem kan søge ind på Writers Academys Forfatterskole?

Det korte svar er: alle. Uanset om du er nybegynder eller garvet fortæller, er du velkommen til at søge ind på skolen. Optagelseskomitéen lægger vægt på det vigtigste inden for faget, nemlig potentiale. Det handler ikke om, hvad du kan lige nu, men hvad du kan udvikle dig til. Heller ikke din alder er afgørende. Vi accepterer ansøgninger fra mennesker mellem 18 og 118, blot du har en fortæller i maven.

Er der en forfatterskole på Fyn? Eller er det online?

Næsten. Vi holder den etårige forfatterskole - i både Vejle og København. Så kan du selv vælge om du vil rejse øst eller vest for at få din undervisning. Selve undervisningen er bygget ens op og har samme undervisere og næsten samme indhold. 

Det lyder spændende, men hvad nu hvis jeg ikke kan hver onsdag?

Undervisningen er tilrettelagt med en blanding mellem fysisk fremmøde og online sessioner. Du kan godt gå glip af en enkelt aften eller måske to, hvis det går helt galt, men det handler også om at du opbygger den nødvendige disciplin og struktur i dit arbejde som forfatter - og om at du får mest mulig værdi for pengene.

Jeg er ikke sikker på, at jeg er god nok til forfatterskolen...

Man skal søge ind på Writers Academys etårige forfatterskole for at få en plads. Når du gør det, kigger vi med åbne øjne på dit projekt og på dig. Måske er det et forsøg værd. Se mere under Ansøg - eller skriv til os på Kontakt.

Skal jeg vælge jeres forfatterskole eller en af de andre?

Du skal kun vælge os, hvis du vil skrive for at blive læst og udgivet og ønsker at arbejde ambitiøst og pragmatisk. Vores skole samarbejder med Panorama Academy, så du vil deltage i enkelte workshops med bl.a. skuespillere og manuskriptforfattere. Vi uddanner dig til den nye virkelighed - og lærer dig at arbejde professionelt inden for diverse genrer. Desuden lægger vi vægt på netværk, så det vil være en fordel, hvis du har tid og lyst til at deltage i vores sociale events med bl.a. forfattere, forlæggere og filmfolk.

Jeg har allerede skrevet en del. Kan jeg bruge det på kurset?

Ja, det kan du sagtens. Kurset er tilrettelagt, så du kan deltage, uanset hvor langt du er med din ide, dit projekt eller din roman.

Kom videre med din idé!

Er du i tvivl om hvad du skal gøre for at komme videre med din ide, så tag et kig på vores oversigt over Kurser og andet og se om der er noget, der passer til dig. Kort sagt er Forfatterskolen for dig, der vil ud i verden med din fortælling, Online-kurserne er for dig, der vil i gang med at skrive mere, Bogfeedback er for dig, der har noget tekst, som du ikke kan få gjort færdig af en eller anden grund - og Writers Retreat for dig, der har svært ved at komme i dybden med dit skrivearbejde i hverdagen.

Se kurser og andetFortæl os hvad du har brug for her!

Psst, vil du høre de fem ting, du skal have styr på, for at imponere forlagene...

Tilmeld dig Writers Club nu, så sender vi dig vores bedste tip til 5 ting, du SKAL have styr på, hvis du vil have din roman udgivet. Og samtidig modtager du fremover inspiration, nyheder og gode historier fra forfatterens værksted.

Yay, du er nu tilmeldt Writers Club