KNÆK KRIMIKODEN!  

wEEKENDKURSUS MED THEILS & tIPPINS

På dette intense skrivekursus lærer du teknikken bag den velfungerende krimi og spændingsroman – og hvad der skal til for at fange forlagenes opmærksomhed.

Kurset dækker plot, karakterudvikling, grundlæggende dramaturgi samt undervisning i, hvordan du skriver det bedste pitch til et forlag.

Undervisere: Lone Theils og Britt Tippins

 

 

 

Kurser og andet

“De første 5000 ord er de vigtigste”

5 ugers online kursus

På kurset “De første 5000 ord” lærer du de grundlæggende principper i Creative Writing og kommer godt i gang med at skrive din bog eller lydserie. 

Få feedback på dine første 20 sider 

FORBEREDELSE OG SAMTALE

Med udgangspunkt i 20 af dine sider diskuterer vi, hvordan du kan styrke dit manuskript og hvordan du kan arbejde videre.

Knæk krimikoden!

Weekendkursus med Lone Theils & Britt Tippins

Lær teknikken bag den velfungerende krimi og spændingsroman – og hvad der skal til for at fange forlagenes opmærksomhed.

"De første 5000 ord"

 

ONLINE KURSUS: Gør din bog så spændende at forlagene står i kø for at udgive den og læserne ikke kan lægge den fra sig. På vores nye 5 ugers online-kursus "De første 5000 ord" fokuserer vi på starten på din fortælling, så den tager alle med storm. 

Netop nu koster kurset kun 895 kroner.

Foredrag om at fortælle en god historie

2 TIMER – eller efter aftale

Writers Academys foredrag giver jer et indblik i, hvordan I kommer i gang med en roman, tegneserie, film eller tv-idé.

Niveau: For alle, unge og ældre

Foredraget er for alle, der drømmer om at skrive en bog eller en tv-serie – uanset alder og erfaring med at skrive. Foredraget er oplagt for gymnasier, efterskoler, højskoler, biblioteker, foreninger eller andre, der gerne vil vide mere om den gode fortælling.

Foredrag kan bookes løbende

Book et foredrag nu, så det passer med jeres program. Foredraget kan foregå online eller offline hos jer eller på et sted, vi finder sammen. 

Writers Academy

Mød forfatterne

desuden STIFTER

Britt Tippins

Britt har arbejdet som forlagsredaktør, forfatteragent og book scout siden 1999, både i USA og herhjemme. I Danmark har hun været redaktør hos bl.a. Politikens Forlag og Forlaget Tellerup, mens hun i New York var ansat hos forfatteragenturer som Sterling Lord Literistic og Sanford Greenburger Associates. I dag er Britt ansat på Gyldendal og er desuden romanforfatter.

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • SURDEJS-ERFARING

UNDERVISER

Thomas Rydahl

Thomas er forfatter til bestsellerne ‘Eremitten’, ‘De savnede’, ‘De tre paver’ og medforfatter til ‘Mordet på en havfrue’. Rydahl vandt Bogforums Debutantpris 2014 og siden de prestigefyldte priser for Årets danske krimi og Årets Nordiske krimi med romanen ‘Eremitten’. Bogen er udgivet i mere end 15 lande, bl.a. USA, England, Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland og Sverige. Thomas Rydahl er desuden uddannet på Forfatterskolen, erfaren underviser og kommunikationsstrateg.

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • KANARIEFUGLS-ERFARING