fbpx

Writers retreat på Sydfyn  

RETREAT MED 3 INTENSIVE DAGE 

Inspiration, fordybelse og fokus på din fortælling. Med Writers Retreat får du tre skønne dage på Sydfyn med vores unikke filosofi, samtaler og masser af sparring. Næste retreat er i slutningen af oktober. Book inden 1. juli og spar 500 kroner.

 

Kurser og andet

“De første 5000 ord er de vigtigste”

5 ugers online kursus

På kurset “De første 5000 ord” lærer du de grundlæggende principper i Creative Writing og kommer godt i gang med at skrive din bog eller lydserie. 

Få feedback på dine første 20 sider 

FORBEREDELSE OG SAMTALE

Med udgangspunkt i 20 af dine sider diskuterer vi, hvordan du kan styrke dit manuskript og hvordan du kan arbejde videre.

Fordyb dig i din fortælling i 5 dage

SKRIVE-RETREAT

Trænger du til at dykke ned i din fortælling og få inspiration, værktøjer og metoder til at blive færdig, er vores Writers Retreat lige noget for dig.

"De første 5000 ord"

 

ONLINE KURSUS: Gør din bog så spændende at forlagene står i kø for at udgive den og læserne ikke kan lægge den fra sig. På vores nye 5 ugers online-kursus "De første 5000 ord" fokuserer vi på starten på din fortælling, så den tager alle med storm. 

Netop nu koster kurset kun 895 kroner.

Foredrag om at fortælle en god historie

2 TIMER – eller efter aftale

Writers Academys foredrag giver jer et indblik i, hvordan du kommer i gang med din roman, tegneserie, film eller tv-idé.

Niveau: For alle, unge og ældre

Foredraget er for alle, der (måske) drømmer om at skrive en bog eller en tv-serie – uanset alder og erfaring med at skrive. Foredraget er oplagt for gymnasier, efterskoler, højskoler, biblioteker, foreninger eller andre, der gerne vil vide mere om den gode fortælling.

Foredrag kan bookes løbende

Book et foredrag nu, så det passer med jeres program. Foredraget kan foregå online eller offline hos jer eller på et sted, vi finder sammen. 

Writers Academy

Mød forfatterne

STIFTER

Britt Tippins

Britt har arbejdet som forlagsredaktør, forfatteragent og book scout siden 1999, både i USA og herhjemme. I Danmark har hun været redaktør hos bl.a. Politikens Forlag og Forlaget Tellerup, mens hun i New York var ansat hos forfatteragenturer som Sterling Lord Literistic og Sanford Greenburger Associates. Britt er derudover romanforfatter til bla. ‘Ildfugl’- og indehaver af forfatteragenturet StoryScout.

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • SURDEJS-ERFARING

UNDERVISER

Thomas Rydahl

Thomas er forfatter til bestsellerne ‘Eremitten’, ‘De savnede’, ‘De tre paver’ og medforfatter til ‘Mordet på en havfrue’. Rydahl vandt Bogforums Debutantpris 2014 og siden de prestigefyldte priser for Årets danske krimi og Årets Nordiske krimi med romanen ‘Eremitten’. Bogen er udgivet i mere end 15 lande, bl.a. USA, England, Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland og Sverige. Thomas Rydahl er desuden uddannet på Forfatterskolen, erfaren underviser og kommunikationsstrateg.

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • KANARIEFUGLS-ERFARING