fbpx

Writers Retreat på Sydfyn  

RETREAT MED 3 INTENSIVE DAGE 

Inspiration, fordybelse og fokus på din fortælling. Med Writers Retreat får du tre skønne dage på Sydfyn med vores unikke filosofi, samtaler og masser af sparring. Næste retreat er i slutningen af oktober. Book inden 1. juli og spar 500 kroner.

Retreat

Hvorfor vælge Writers Retreat?

Giv dit projekt fuld opmærksomhed

Du vil blive overrasket over, hvad det gør for dit projekt og for dig som forfatter at arbejde fokuseret i to-tre dage, at møde andre forfattere og blive inspireret.

Få ro og tid til fordybelse

Ud over undervisning, øvelser og samtaler er der også masser af tid til at skrive. Vi sørger for gode rammer, så du kan tage et stort skridt frem i processen.

Få værktøjer og netværk

På Writers Retreat får du skærpet dine skrivetekniske redskaber og styrket dit netværk.

Bryd ud af rutinerne

Den helt store gevinst ved et retreat er at bryde hverdagens rammer. I vores erfaring giver et Writers Retreat frisk luft til dine ideer, så du (igen) kan gå efter den bedste fortælling, du overhovedet kan skabe.

PLADSER

DAGE

OVERNATNINGER

INSPIRATION, VÆRKTØJER OG NETVÆRK

Vil du fordybe dig i din fortælling, så tag på retreat

Forestil dig at sidde i rum med kloge, dygtige mennesker og tale om det, I alle sammen brænder mest for: Jeres fortælling. Forestil dig at have god tid – til dig og dit projekt. Forestil dig at gå ture, at diskutere fortællinger hen over maden – og kunne forsvinde ind i fortællingens spændende univers. Sådan er Writers Retreat.

På Writers Retreat undervises du af Writers Academys dygtigste og mest erfarne undervisere og du vil blandt andet få glæde af forfatter Thomas Rydahl, der siden sin debut i 2014 har skrevet mere end fem romaner, vundet flere priser og solgt sine bøger i udlandet og til film.