Knæk krimikoden  

 3 INTENSIVE KURSUSDAGE 

 

Retreat

De vigtigste facts

Hvem kan ansøge?

Du kan være med på kurset, uanset om du er novice eller erfaren forfatter, blot du har ambitioner om at skrive en bestsellerroman eller serie. Workshoppen er også velegnet til forlagsredaktører med fokus på krimilitteratur.

Hvor, hvad og hvornår?

KNÆK KRIMIKODEN afholdes en weekend hver tredje måned på Hotel Hebron, Helgolandsgade 4, Vesterbro www.hebron.dk  Næste gang er den 28. -30. juni. Morgenmad, frokost, kage, frugt og kaffe/te er inkluderet i kursusgebyret.

Lær teknikken og knæk koden

Vi går til kernen og lærer dig de vigtigste redskaber, når du skal skrive en effektiv krimi eller spændingsroman. “Psst! Det handler om teknik og ikke talent.”

Kursusplan & pris

  • Dag 1 – Fredag kl. 9-16 / Personer er plot: hvordan man bygger sin krimi op omkring en unik hovedkarakter /Dramaturgi & vendepunkter: hvorfor det hele skal gå galt, før det kan slutte godt /
  • Dag 2 – lørdag kl. 9 – 16/ De to vigtige C’er i Creative Writing: Character & Conflict / Research: Hvordan & Hvor meget
  • Dag 3 – Søndag kl. 9 -16 / Pitchpakke: hvad skal du sende til et forlag?/ Hvordan får du din roman til at stikke ud blandt de andre manuskripter i forlagets bunke?/ Oplæsning & pitchøvelse
  • Pris: 9.995 kr.

PLADSER

DAGE

Professionelle undervisere

 

 

 

 

 

 

TEORI, TEKNIK OG NETVÆRK

Vil du i mål med din krimi, så tag dette kursus

 

På dette intense skrivekursus lærer du teknikken bag den velfungerende krimi og spændingsroman – og hvad der skal til for at fange forlagenes opmærksomhed.

Kurset dækker plot, karakterudvikling, grundlæggende dramaturgi samt tips til, hvordan du skriver det bedste pitch til et forlag, når du er klar til sende dit manus af sted.

Knæk Krimikoden bliver du undervist af de dygtigste og mest erfarne undervisere.

Lone Theils er en af Danmarks mest succesfulde og populære krimiforfattere. Lone debuterede i 2015 med romanen Pigerne fra Englandsbåden, første bind i serien om Nora Sand, og har indtil videre skrevet 22 bøger. Debutromanen fik strålende anmeldelser, blev en stor bestseller og er siden solgt til udgivelse i 20 lande. Pigerne fra Englandsbåden er desuden blevet til en tv-serie af samme navn (på engelsk Fatal Crossing.) Lone Thiels er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som udlandskorrespondent for dagbladet Politiken. I 2024 modtog Lone Publikumsprisen på Horsens Krimimesse.

Britt Tippins har arbejdet som forlagsredaktør og litterær agent i over tyve år og er i dag ansat på forlaget Gyldendal. Tidligere var hun redaktør på bl.a. Politikens Forlag, hvor hun var med til at etablere den skønlitterære redaktion. I New York arbejdede hun for bl.a. Sanford Greenburger Associates, agenturet, som repræsenterer Dan Brown. Britt  er forfatter til fem romaner, herunder den psykologiske thriller Det bliver i familien samt hyggekrimien Det forkerte mord, som er første bind i en serie. Som forlagsredaktør har Britt samarbejdet med en række krimiforfattere inkl. Dennis Jürgensen, David Garmark og Thomas Bagger. Britt har en bachelorgrad i Creative Writing samt en toårig uddannelse i Publishing fra City University of New York og har læst Litteraturvidenskab på KUA. I 2016 stiftede hun forfatterskolen Writers Academy.