fbpx

Kickstart din fortælling

RETREAT MED 5 INTENSIVE DAGE 

Trænger du til at dykke ned i din fortælling og få både inspiration, input, værktøjer og metoder til at blive færdig med dit projekt, er vores Writers Retreat lige noget for dig. 5 intensive dage med undervisning, øvelser og fordybelse i din tekst.

For både nystartede og erfarne

Retreatet er tilrettelagt, så det fungerer for dig, der lige er startet, og for dig, der er godt i gang med et projekt.

Næste retreat er i foråret 2021

Du kan skrive dig på Interesselisten – så holder vi dig opdateret, så snart vi melder mere ud om næste retreat.
Retreat

Hvorfor vælge Writers Retreat?

Giv dit projekt fuld opmærksomhed

Du vil blive overrasket over, hvad det gør for dit projekt og for dig som forfatter at arbejde fokuseret i fem dage, at møde andre forfattere og blive inspireret.

Få ro og tid til fordybelse

Ud over undervisning, øvelser og samtaler er der også masser af tid til at skrive. Vi sørger for gode rammer, så du kan tage et stort skridt frem i processen.

Få værktøjer og netværk

På Writers Retreat får du skærpet dine skrivetekniske redskaber og styrket dit netværk.

Bryd ud af rutinerne

Den helt store gevinst ved et retreat er at bryde hverdagens rammer. I vores erfaring giver et Writers Retreat frisk luft til dine ideer, så du (igen) kan gå efter den bedste fortælling, du overhovedet kan skabe.

INSPIRATION, VÆRKTØJER OG NETVÆRK

Drømmer du om at fordybe dig i din fortælling, så tag med på retreat!

Forestil dig at sidde i rum med kloge, dygtige mennesker og tale om det, I alle sammen brænder mest for: Jeres fortælling. Forestil dig at have god tid – til dig og dit projekt. Forestil dig at gå ture, at diskutere fortællinger hen over maden – og kunne forsvinde ind i fortællingens spændende univers. Sådan er Writers Retreat.

Vi planlægger netop nu det næste femdages retreat – og glæder os allerede. Vi overvejer om retreatet skal afholdes i nærheden af København eller Århus, så man kan sove hjemme – eller om vi skal gå hele vejen og rejse til fx Sverige eller Frankrig og være VÆK fra det hele og inde i arbejdet. Eller måske et sted midt imellem. Men én ting er sikker: Writers Retreat er en kickstart af dit projekt og af dit arbejde som forfatter, uanset hvor du er i processen.

Kom videre med din idé!

Er du i tvivl om hvad du skal gøre for at komme videre med din ide, så tag et kig på vores oversigt over Kurser og andet og se om der er noget, der passer til dig. Kort sagt er Forfatterskolen for dig, der vil ud i verden med din fortælling, Online-kurserne er for dig, der vil i gang med at skrive mere, Bogfeedback er for dig, der har noget tekst, som du ikke kan få gjort færdig af en eller anden grund - og Writers Retreat for dig, der har svært ved at komme i dybden med dit skrivearbejde i hverdagen.

Se kurser og andetFortæl os hvad du har brug for her!

Psst, vil du høre de fem ting, du skal have styr på, for at imponere forlagene...

Tilmeld dig Writers Club nu, så sender vi dig vores bedste tip til 5 ting, du SKAL have styr på, hvis du vil have din roman udgivet. Og samtidig modtager du fremover inspiration, nyheder og gode historier fra forfatterens værksted.

Yay, du er nu tilmeldt Writers Club