De første 5000 ord 

ONLINE KURSUS: Gør din bog så spændende at forlagene står i kø for at udgive den og læserne ikke kan lægge den fra sig. På vores nye 5 ugers online-kursus “De første 5000 ord” fokuserer vi på starten på din fortælling, så den tager alle med storm. Netop nu koster kurset kun 895 kroner.

Køb og start med det samme

Z

5 uger med online-undervisning

Hver uge får du teori, instruktionsvideoer og skriveopgaver, som du kan arbejde videre med selv.

Z

Indsigt i branchen

På kurset lærer du også noget om, hvordan redaktører og forlag tænker og hvordan du får din fortælling gennem nåleøjet. 

Z

Afrunding med live-workshop

Dit 5-ugers forløb afsluttes med et LIVE seminar. På seminaret kan du stille spørgsmål og få rådgivning om dit manuskript.

Z

Redskaber til at komme i mål med din tekst

Du lærer bl.a. følgende: at skabe en troværdig hovedperson, at sætte din person i scene og hvorfor konflikt er motoren i hele din historie.

Z

For kun 895 kroner

Vi har skabt et kursus, der giver dig maksimal værdi til en god pris. 

KORT OM OS

Writing for a living

Writers Academy tilbyder uddannelser og tjenester til dig, der tager din forfattergerning alvorligt. Vores tilgang er kommercielt funderet, hvilket betyder, at du skal have et ønske om at blive læst og udgivet. Hos os bliver du undervist af dem, der til dagligt arbejder med fortællinger og forfattere. Derudover leder vi altid efter nye – eller gamle – stemmer, som vi kan hjælpe ud på forskellige platforme, gerne internationalt. WA er stiftet af Britt Tippins. Du kan læse mere her >

BØGER

ELEVER

UNDERVISERE

ÅRS ERFARING

TESTIMONIALS

Tidligere elever siger…

Writers Academy har været helt afgørende for både min motivation og min evne til at skrive. Det har været helt uvurderligt.

Lotte Elman Wegner

Forfatter til “Livet du efterlod”

Idéerne bobler, hver gang jeg har været på kurset, og jeg skriver nu hver dag. Jeg har masser af roser til både Britt og Writers Academy!

Mikkel Mosen

Forfatter til “Ud af slumreland”