fbpx

De første 8.000 ord er de vigtigste

6 ugers ONLINE kursus, DER GØR DIT MANUSKRIPT UMULIGT AT SLIPPE.

På kurset “De første 8.000 ord” lærer du de grundlæggende principper i Creative Writing og kommer godt i gang med at skrive din bog eller lydserie. Nu kun 895 kroner.

Book

Book din plads nu

Z

6 uger med online-undervisning

Hver uge får du skarpe instruktionsvideoer, tilhørende teori og skriveopgaver, som du kan dele med underviserne og dine medstuderende i vores lukkede gruppe.

Z

Et professionelt forfatterfællesskab

Feedback er ikke bare feedback. Hos Writers Academy læser vi hinandens tekster med udgangspunkt i relevant fagteori og kendskab til forlags – og filmbranchen. Med andre ord: vi ved, hvad der fungerer i virkeligheden.

Z

Indsigt i branchen

På kurset lærer du også noget om, hvordan du får din fortælling ud i verden, når den er skrevet færdig. 

Z

Afrunding med live-workshop

Dit 6-ugers forløb afsluttes med to timers LIVE-undervisning med Britt Tippins Okking. På workshoppen får du rådgivning om dit manuskript og kan stille spørgsmål.

Z

Redskaber til at komme i mål med din tekst

Du lærer bl.a. følgende: at skabe en troværdig hovedperson; at sætte din person i scene; at skrive effektiv dialog og hvorfor konflikt er motoren i hele din historie.

Z

For kun 895 kroner

Vi har skabt et kursus, der giver dig maksimal værdi til en god pris. 

Moduler

Det gennemgår vi
på kurset

Byg din hovedperson

Din hovedperson skal bære fortælllingen fra start til slut – og give læseren lyst til at vide mere. Vi viser hvilke teknikker, du kan benytte, og hvor faldgruberne er.

Sæt din person i scene

Vi arbejder på at sætte din hovedperson i scene. Hvor og hvordan møder vi hende første gang? Hvordan taler han og med hvem? Som forfatter skal du have helt styr på, hvorfor vi netop starter her – og på netop denne måde.

Find frem til konflikten

Når du kender din hovedperson, kan du begynde at arbejde med de centrale elementer i enhver fortælling: Konflikt (fortællingens nerve) og modstand (hovedpersonens problem eller fortællingens skurk). Nu begynder det at blive spændende.

 

Vælg din synsvinkel

Et af de vigtigste spørgsmål er: Hvis fortælling skriver du? Når du har svaret på dette spørgsmål, kan du begynde at nærme dig din primære synsvinkel og tekstens tone. 

 

Skriv effektiv dialog

Dialogen er der, hvor din hovedperson og de andre karakterer folder sig ud. Vi arbejder med teknikker og metoder, så du kan skærpe din dialog og få karaktererne til at leve.

Skriv det første kapitel færdigt

På det sidste modul arbejder vi med at få dit første og vigtigste kapitel til at fungere bedst muligt – og gerne gribe læseren, så hun har lyst til at læse videre.

KORT OM OS

Writing for a living

Writers Academy tilbyder uddannelser og tjenester til dig, der tager din forfattergerning alvorligt. Vores tilgang er kommercielt funderet, hvilket betyder, at du skal have et ønske om at blive læst og udgivet. Hos os bliver du undervist af dem, der til dagligt arbejder med fortællinger og forfattere. Derudover leder vi altid efter nye – eller gamle – stemmer, som vi kan hjælpe ud på forskellige platforme, gerne internationalt. WA er stiftet af Britt Tippins. Du kan læse mere her >

BØGER

ELEVER

LÆRERE

ÅRS ERFARING

TESTIMONIALS

Tidligere elever siger…

Writers Academy har været helt afgørende for både min motivation og min evne til at skrive. Det har været helt uvurderligt.

Lotte Elman Wegner

Forfatter til “Livet du efterlod”

Idéerne bobler, hver gang jeg har været på kurset, og jeg skriver nu hver dag. Jeg har masser af roser til både Britt og Writers Academy!

Mikkel Mosen

Forfatter til “Ud af slumreland”

Psst, vil du høre de fem ting, du skal have styr på, for at imponere forlagene...

Tilmeld dig Writers Club nu, så sender vi dig vores bedste tip til 5 ting, du SKAL have styr på, hvis du vil have din roman udgivet. Og samtidig modtager du fremover inspiration, nyheder og gode historier fra forfatterens værksted.

Yay, du er nu tilmeldt Writers Club