Foredrag om at fortælle en god historie

2 TIMER – eller efter aftale

Writers Academys foredrag giver jer et indblik i, hvordan du kommer i gang med din roman, tegneserie, film eller tv-idé.

Niveau: For alle, unge og ældre

Foredraget er for alle, der (måske) drømmer om at skrive en bog eller en tv-serie – uanset alder og erfaring med at skrive. Foredraget er oplagt for gymnasier, efterskoler, højskoler, biblioteker, foreninger eller andre, der gerne vil vide mere om den gode fortælling.

Foredrag kan bookes løbende

Book et foredrag nu, så det passer med jeres program. Foredraget kan foregå online eller offline hos jer eller på et sted, vi finder sammen. 

Z

Få inspiration til at komme i gang

Foredraget giver dig masser af inspiration og gode ideer til at komme i gang med dit arbejde med din bog, din film eller dit store dramtiske epos, som du ikke ved, hvad er. 

Z

Hør hvorfor den gode historie er god

I foredraget kommer vi ind på de elementer og metoder, der indgår i enhver god historie – og hvordan du kan begynde at arbejde med dem. 

Z

Pust liv i dine karakterer

Vi udfordrer dig måske med en simpel øvelse, der giver indblik i hvordan du nemmere kan opfinde gode karakterer til din historie og give dem liv.

Z

Dyk ned i din egen historie

Måske har du allerede en god historie, der trænger til at blive fortalt – som bog, film eller tegneserie. Vi inspirerer dig til, at søge efter den.

Z

Kom tæt på værktøjerne

Der er metoder og værktøjer, du kan bruge, når du skal opbygge og fortælle din histore. Vi afslører de bedste af dem.

Z

Stil alle de spørgsmål, du har

Foredraget giver deltagerne lejlighed til at stille spørgsmål om forfatterens arbejde, metoder og alt det sjove, underlige og upraktiske ved at leve af at fortælle. 

Writers Academy

Mød foredragsholderne

STIFTER

Britt Tippins

Britt har arbejdet som forlagsredaktør, forfatteragent og book scout siden 1999, både i USA og herhjemme. I Danmark har hun været redaktør hos bl.a. Politikens Forlag og Forlaget Tellerup, mens hun i New York var ansat hos forfatteragenturer som Sterling Lord Literistic og Sanford Greenburger Associates. Britt er derudover romanforfatter til bla. ‘Ildfugl’- og indehaver af forfatteragenturet StoryScout.

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • SURDEJS-ERFARING

UNDERVISER

Thomas Rydahl

Thomas er forfatter til bestsellerne ‘Eremitten’, ‘De savnede’, ‘De tre paver’ og medforfatter til ‘Mordet på en havfrue’. Rydahl vandt Bogforums Debutantpris 2014 og siden de prestigefyldte priser for Årets danske krimi og Årets Nordiske krimi med romanen ‘Eremitten’. Bogen er udgivet i mere end 15 lande, bl.a. USA, England, Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland og Sverige. Thomas Rydahl er desuden uddannet på Forfatterskolen, erfaren underviser og kommunikationsstrateg.

  • FORLAGS-ERFARING
  • REDAKTØR-ERFARING
  • FORFATTER-ERFARING
  • KANARIEFUGLS-ERFARING