Events og kurser i den kommende tid

9. september 2020
16.00-20.00

Vestergade 20c, 3. sal, København

Forfatterskolen starter

Writers Academys etårige uddannelse er målrettet dig, der vil være professionel forfatter. Det er en inspirerende, krævende og udviklende uddannelse, der fører dig grundigt og metodisk ind i forfatterhåndværket – frem mod et færdigt projekt.

KORT OM OS

Writing for a living

Writers Academy tilbyder uddannelser og tjenester til dig, der tager din forfattergerning alvorligt. Vores tilgang er kommercielt funderet. Du skal have et ønske om at blive læst og udgivet. Hos os bliver du undervist af dem, der til dagligt arbejder med fortællinger og forfattere. Derudover leder vi altid efter nye – eller gamle – stemmer, som vi kan hjælpe ud på forskellige platforme, gerne internationalt. WA er stiftet af Britt Tippins. Du kan læse mere her >

BØGER

ELEVER

LÆRERE

ÅRS ERFARING

Tidligere elever siger…

Writers Academy har været helt afgørende for både min motivation og min evne til at skrive. Det har været helt uvurderligt.

Lotte Elman Wegner

Forfatter til “Livet du efterlod”
Idéerne bobler, hver gang jeg har været på kurset, og jeg skriver nu hver dag. Jeg har masser af roser til både Britt og Writers Academy!

Mikkel Mosen

Forfatter til “Ud af slumreland”

TILMELD DIG I DAG

Vær med i Writers Club

 

Vil du møde andre forfattere og lære at skrive endnu bedre? Så gå ikke glip af Writers Club, hvor vi giver dig skrivetips, nyt fra bogbranchen, tilbud på kurser og bøger – og meget mere

Tilmeld dig nu – og få dit første tip med det samme…