fbpx

Skriv den bog, du har drømt om 

På Writers Academys etårige Forfatterskole har vi sammensat et unikt forløb, hvor du får kompetencer, indsigt og inspiration til dit arbejde som forfatter.  

Søg ind på landets mest ambitiøse forfatteruddannelse. Næste hold august/september 2024.

Lad os hjælpe dig med at blive en bedre fortæller

ERFAREN?

Du har skrevet nogle år, men vil skrive bedre og udgives på et forlag >

MASTER?

Du har udgivet, men vil gerne mestre fortællingen og skrive en bestseller >

 

“Jeg har knækket koden til at skrive en fortælling med fremdrift og nerve”

På Writers Academy har jeg fået konkrete værktøjer til at blive en bedre forfatter. Udover teori, skriveøvelser og grundig feedback har jeg også fået et netværk af talentfulde og passionerede medstuderende, som har betydet alverden for min udvikling. Jeg kan kun anbefale Writers Academy’s etårige uddannelse til alle, der drømmer om at gøre noget mere ved deres skriverier – og jeg kan varmt anbefale Britt, Lone og Thomas som kompetente undervisere. Jeg har endelig knækket koden til at skrive en fortælling med fremdrift og nerve.

Pernille Ehlers-Hansen

Elev på den etårige forfatterskole

Writersacademy.dk - tidligere elevs udgivelse

ELEV FRA WRITERS ACADEMY

Louise Voller

Roman. Forlaget People’s

★ ★ ★ ★  “Ikke for sarte sjæle”, Kristeligt Dagblad

I 2021 udkom vores elev Louise Voller med sin debutroman, som hun har skrevet i løbet af sin tid på Writers Academys forfatterskole. Romanen er baseret på Louises erfaring med arbejde som graverjournalist. Siden har Louise skrever to yderligere bøger i serien.

Kom i gang i dag

Derfor skal du vælge den nye forfatterskole!

Du lærer faget Creative Writing

Den nye forfatterskole tilbyder en 1-årig uddannelse i faget Creative Writing. Det vil sige, at undervisningen bygger på workshops, hvor du som elev arbejder med fagteoretiske tekster og med egne produktioner, og hvor feedback fra både undervisere og de medstuderende er en grundsten i forløbet. Forfatteruddannelsen er således både kunstnerisk og pragmatisk funderet.

Du får suveræne undervisere

Underviserne på Writers Academy er alle erfarne fagfolk fra forlags- og mediebranchen. Vi er forlagsredaktører, romanforfattere og manuskriptforfattere, og vi lægger vægt på at undervise inden for kommercielle rammer: Det vil sige, at du lærer at skrive fortællinger, der kan udkomme og opleves af andre. Og vi taler om din vej til at blive bestsellerforfatter.

Du får et stærkt netværk

Vi ved af erfaring, at talent og teknisk kunnen ikke altid er nok. Som professionel forfatter har du brug for et netværk, og den rejse starter her. Allerede fra første dag på skolebænken møder du som elev dem, der former forfatterkarrierer og arbejder med fortællinger til daglig.

Du lærer at arbejde professionelt

Den nye forfatterskole er kommercielt funderet. For dig betyder det, at vi sigter efter at du kan leve af dit virke og måske endda blive bestsellerforfatter. Blandt andet er forfatteruddannelsen tilrettelagt, så man efter første skoleår kan have et manuskript, der kan præsenteres for eksempelvis forlagsredaktører, litterære agenter eller filmproducenter i både ind- og udland.

Du accelererer din læring gennem mødet med andre

Den nye forfatterskole er en tværfaglige kunstskole - og meget mere end blot et skrivekursus. Vi har blandt andet et nært samarbejde med forlag, skuespillere, manuskriptforfattere og andre, der arbejder med storytelling i andre formater og medier. Det styrker dine værktøjer og bidrager til din mulighed for at leve af at skrive.   

Du bliver en mester til at fortælle historier

Vi støtter dig i at udvikle underholdende, lærerige og gribende fortællinger - inden for den genre, der optager dig. Også gerne krimi, sci-fi, fantasy, YA, erotik eller andet. Vi lærer dig også at tænke presse, markedsføring og branding ind i dit projekt - og ind i dig som forfatter. Det er svært. Men det er også sjovt og åbner en ny verden.

Få feedback på din bog

Writers Academys bogfeedback er den hurtigste vej til at få vurderet og skærpet din tekst, så du øger din mulighed for at blive udgivet. 

Lad os aftale et tidspunkt

Selve feedbacken får du over telefonen - eller ved et kort møde. Prisen afhænger af det, du ønsker feedback på: Din idé, 20 sider eller 100 sider.

 

 

 


KORT OM OS

Writing for a living

Writers Academy tilbyder skønlitterære skrivekurser, forfatteruddannelser og feedback til dig, der gerne vil mestre Creative Writing og på sigt blive bestsellerforfatter. Writers Academys formål er at udvikle forfattere i alle aldre, der efter endt uddannelse kan arbejde professionelt og bidrage til at styrke dansk storytelling på tværs af platforme og øge den danske kultureksport.

Writers Academy er stiftet af Britt Tippins, mens den nye forfatterskole, også kaldet Nordic School of Storytelling, er startet i samarbejde med forfatter Thomas Rydahl. Du kan læse mere her >

BØGER

ELEVER

UNDERVISERE

ÅRS ERFARING